Welkomstpakket voor nieuwe leden TC Runa

Ruinen, Tennisclub Runa verwelkomt dit seizoen haar nieuwe leden met een welkomstpakket bestaande uit leuke tennisaccessoires en gadgets. Afgelopen zaterdag werden de eerste nieuwe leden verwelkomt door trainster Anita Bos en Ruud Smit van TC Runa. Nadat we vorig jaar door de tennisbond KNLTB genomineerd waren voor de titel tennisvereniging van het jaar is het voor ons een continue uitdaging om te innoveren in ledenwerving.  Dit jaar hebben we dus gekozen voor het welkomstpakket en tevens worden de leden actief betrokken bij de werving zegt de nieuwe voorzitter Eduard Lijster. Voor de jeugd zijn we gestart met Schooltennis. Daarnaast spelen er dit jaar een record aantal van 10-seniorenteams in de KNLTB Voorjaarscompetitie   waaronder ons Dames dubbel team in de Hoofdklasse. Eduard Lijster is trots om te constateren dat er door meer leden in competitieverband wordt gespeeld en dat zowel bij de jeugd als de senioren het spelniveau een stijgende lijn laat zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit bericht is geplaatst in TC Runa nieuws. Bookmark de permalink.