Jeugd TC Runa scoort prijzen in Leeuwarden

Leeuwarden In de 1e week van de zomervakantie namen 20 jeugdspelers van TC RUNA deel aan het open ster toernooi van tennisvereniging ’t Nijlan in Leeuwarden. Trainster Anita Bos  organiseerde in samenwerking met Tennisschool Koning  het inmiddels traditionele tenniskamp. De hele week werd er getraind en er werd gestreden in het Enkel, Dubbel en Stertoernooi.  Trainster Anita Bos genoot met volle teugen van haar pupillen die gedurende de week weer flinke stappen voorwaarts maakten Uiteindelijk waren er 1e, 2e en 3e plaatsen voor Lucy Hendriks, Laura Merks, Rosan Smit, Rosanne en Angela Luning, Suze Brock, Mike Stoel, Floor de Jong, Marek Klucovsky en Thomas Oostenbrink. Ook de debutanten van TC RUNA aan het toernooi kwamen goed voor de dag en genoten tevens met volle teugen van de gezellige campingsfeer op het Friese tennispark

Jeugd TC RUNA in de prijzen

Foto: Suze Brock, Laura Merks, Lucy Hendriks,  Angela Luning en Rosan Smit wonnen prijzen in zowel het enkel als dubbel toernooi.

Dit bericht is geplaatst in TC Runa nieuws. Bookmark de permalink.