Clubkampioenschappen jeugd TC Runa

Op zondag 6 september werden de TC RUNA ZUIVEL clubkampioenschappen voor de jeugd na een geslaagde week afgesloten. Gedurende de hele voorafgaande week kwamen de oudste jeugdleden al in actie om zich te kwalificeren voor de finales op zondag. Evenals voorgaande jaren werden de bekers en versnaperingen beschikbaar gesteld door de melkveehoudersgroep Ruinen.

De ochtend werd gevuld met spannende wedstrijdjes tussen de meisjes en jongens in rood en oranje. In rood gingen de prijzen naar: 1. Sharon Stoel, 2. Tara de Leeuw en 3. Marjolein Smink. In oranje was de uitslag voor de meisjes: 1. Britt Booy, 2. Dagmar Hoogendijk en 3. Pien Snoeken. Na een spannende strijd vielen bij de jongens in de prijzen: 1. Lucas Kleijn, 2. Leon Smit, 3. Rick Boverhof.

’s Middags werden in de categorie groen en geel de finale wedstrijden gespeeld. Het publiek kon genieten van prachtige tenniswedstrijden. Hier gingen de prijzen naar:

Groen jongens: 1. Sander ter Meer, 2. Floor de Jong, 3. Quinten van Nimwegen.

Groen meisjes: 1. Anaïs van der Peijl, 2. Sarah Stapper, 3. Sigrid Prikken.

Geel jongens t/m 14 jaar: 1. Marek Klucovsky, 2. Mike Stoel, 3. Daan Morsink.

Geel meisjes t/m 14 jaar: 1. Rosanne Luning, 2. Suze Brock, 3. Angela Luning.

Geel jongens 14 jaar e.o.: 1. Tjalle Broeksma, 2. Dirk-Jan Brand, 3. Raphaël van der Peijl.

Geel meisjes 14 jaar e.o.: 1. Suzanne de Vries, 2. Tess de Jong, 3. Bibi Steenbergen.

De bekers werden uitgereikt door de sponsoren. De jeugdcommissie is erg blij dat de melkveehoudersgroep Ruinen ook dit jaar weer bereid is gevonden de clubkampioenschappen te sponsoren.

Foto’s binnekort terug te vinden bij foto’s, excuses voor het ongemak.

Dit bericht is geplaatst in TC Runa nieuws. Bookmark de permalink.