Jeugd TC RUNA klaar voor Najaarscompetitie

Ruinen – Afgelopen vrijdag werden de jeugdteams van TC RUNA door shirtsponsors RL Infra, van Haaster en Ruud Smit Interim en Advies in het nieuw gestoken.  De komende Najaarscompetitie start TC RUNA met  28 spelers in 5 teams in de categorie twaalf jaar en ouder. “Een absoluut record voor de sportieve tennisclub met ambitie”  aldus Jeugdcie voorzitter Marjan Kuilman. De afgelopen jaren werden er al mooie successen behaald door de pupillen van trainster Anita Bos. De groep 12 jaar en ouder is nu zo groot dat er ook gezocht moest worden naar nieuwe kleding   en al snel werd een aantal lokale ondernemers bereid gevonden de ambities van de jeugd te steunen. Het komende najaar wordt er in 7 competitieronden gestreden om de titels in verschillende klassen. Voorzitter Eduard Lijster is trots op de jeugdafdeling van TC RUNA.  Het geeft veel voldoening dat jonge kinderen uit het dorp de weg naar de tennisbaan weten te vinden en dat de categorie 12+ door het enthousiasme van  onze trainster in grote getale  meedoen aan de  Najaarscompetitie.

20150911_sponsorshirts TC Runa

Dit bericht is geplaatst in TC Runa nieuws. Bookmark de permalink.