TC Runa/Outdoor heren 1 kampioen

Ruinen De TC RUNA/Outdoor Heren 1 team uitkomende in de zaterdag competitie mogen zich wederom kampioen noemen. Het team bestaat uit: Bas Boverhof, Wilfred Hut, Simon Jansen, Marnick Pinksterhuis en Gilbert Tode. De heren promoveren volgend jaar naar de 2e klasse. TC RUNA voorzitter Eduard Lijster feliciteert de heren wederom en wenst ze veel succes in de 2e klasse. Ook is de voorzitter blij met het feit dat er steeds meer leden deelnemen aan de voor en najaarscompetitie. Dit najaar zelfs met 10 teams waarvan er maar liefst 5 met de kampioenstitel terug naar Ruinen kwamen. Dat TC Runa een bloeiende verenging is blijkt ook maar weer uit de deelname aan de woensdagavond Intechneau wintercompetitie waar deze winter maar liefst 65 leden deelnemen. Hierdoor  wordt er wekelijks fanatiek gestreden in de 5 poules en is het na afloop gezellig in het clubhuis.

TC RUNA Outdoor Heren 1

Dit bericht is geplaatst in TC Runa nieuws. Bookmark de permalink.