TC Runa jeugd kampioen in najaarscompetitie

Ruinen Het jeugdteam TC RUNA 1 (11-14 jaar) bestaande uit Rosanne Luning, Suze Brock Mike Stoel en Thomas Oosterbrink zijn er weer in geslaagd hun kampioenstitel te prolongeren. Deze najaarscompetitie voor de 4e keer. Het team werd door de jeugdcommissie van TC RUNA in het zonnetje gezet met een medaille en kinderchampagne. Hoewel het team ongeslagen kampioen was werd in Dedemsvaart slecht 1 punt laten liggen. Een mooie prestatie aldus voorzitter Eduard Lijster. Door onze brede en enthousiaste jeugdafdeling (meer dan 100 jeugdleden) is dit seizoen weer flink getraind  en het is prachtig om te zien dat onze jeugdleden ook buiten de trainingen om regelmatig op ons tennispark van de partij zijn. Dat geeft reuring  op ons mooie park en vertrouwen voor de toekomst van onze verenging.

TC RUNA 1 jeugd 11-14 jaar

Dit bericht is geplaatst in TC Runa nieuws. Bookmark de permalink.