TC RUNA ontvangt nieuwe leden met welkomstpakket

Ruinen, Afgelopen woensdag reikte TC RUNA voorzitter Eduard Lijster de welkomstpakketten uit aan de nieuwe leden van de tennisclub uit Ruinen. Dit seizoen hebben zich alweer 13 nieuwe leden aangemeld. Het welkomstpakket bestaat uit een aantal nuttige tennis accessoires en gadgets.

Ook dit seizoen vinden nieuwe leden de weg naar ons tennispark aan de Neuzendijk. Als club is ons motto sportief ontspannen. Zowel de recreatieve als de competitief ingestelde speler voelt zich thuis bij TC RUNA waar inmiddels alweer de voorbereidingen worden getroffen voor het TC RUNA OUTDOOR open. Een sportief en gezellig toernooi waar ook tennisser uit de regio aan kunnen deelnemen.

 

Is tennis misschien ook iets voor jou stuur dan een mailtje naar tcruna@hotmail.com

Foto TC RUNA nieuwe leden

Voorzitter Eduard Lijster verwelkomt de nieuwe leden met een welkomstpakket.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.