LED-verlichting

In het kader van duurzaamheid heeft TC Runa besloten ook over te gaan op LED-verlichting van de banen. Een prettige bijkomstigheid van LED is dat de banen beter verlicht zijn en dat ze bij het aanzetten vrijwel direct op volle sterkte zijn. Mocht je ze per ongeluk uitdoen kun je ze direct weer aandoen, dit is bij de bestaande gasverlichting niet mogelijk. Met LED-verlichting gaat het energieverbruik met zo’n vijftig procent omlaag. Het vervangen van de verlichting vindt plaats op 6 maart 2019.

Sportverlichting.com verricht deze werkzaamheden.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor LED-verlichting

TC RUNA ontvangt nieuwe leden met welkomstpakket

Ruinen, Afgelopen woensdag reikte TC RUNA voorzitter Eduard Lijster de welkomstpakketten uit aan de nieuwe leden van de tennisclub uit Ruinen. Dit seizoen hebben zich alweer 13 nieuwe leden aangemeld. Het welkomstpakket bestaat uit een aantal nuttige tennis accessoires en gadgets.

Ook dit seizoen vinden nieuwe leden de weg naar ons tennispark aan de Neuzendijk. Als club is ons motto sportief ontspannen. Zowel de recreatieve als de competitief ingestelde speler voelt zich thuis bij TC RUNA waar inmiddels alweer de voorbereidingen worden getroffen voor het TC RUNA OUTDOOR open. Een sportief en gezellig toernooi waar ook tennisser uit de regio aan kunnen deelnemen.

 

Is tennis misschien ook iets voor jou stuur dan een mailtje naar tcruna@hotmail.com

Foto TC RUNA nieuwe leden

Voorzitter Eduard Lijster verwelkomt de nieuwe leden met een welkomstpakket.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor TC RUNA ontvangt nieuwe leden met welkomstpakket

Samenwerking TC RUNA met Intersport Jan Bols Hoogeveen

De samenwerking van TC RUNA met Intersport Jan Bols uit Hoogeveen is een nieuwe periode ingegaan.

  • Intersport Jan Bols stelt 5 M-scoreborden beschikbaar met firma naam
  • TC RUNA leden krijgen uitnodiging voor de 20% korting avonden
  • TC RUNA leden ontvangen 1x per jaar een korting bon van 10 euro te besteden bij Intersport Jan Bols.
  • tevens krijgt de club korting bij het aanschaffen van ballen en kleding

inter

Dennis Jonkman van Intersport Jan Bols overhandigd de M-score borden aan Bestuurslid technische zaken Thérèse Morsink

Op zaterdag 25 juni is het samenwerkingscontract ondertekend en zijn de scoreborden overhandigd.

De leden van TC RUNA worden via e-mail op de hoogte gehouden van bovengenoemde aanbiedingen.

De speciale TC RUNA-JanBols spaarpassen welke zijn uitgegeven in ons 40 jarig jubileum jaar kunnen nu niet meer worden gebruikt.

Het totale Clubspaarsaldo is uitgekomen op 435 euro en dit bedrag is inmiddels door Intersport Jan Bols beschikbaar gesteld

Wel krijgen TC Runa leden op vertoon van hun KNLTB ledenpas nog de gebruikelijke 10% Intersport korting op tenniskleding en accessoires.

smit

Dennis Jonkman van Intersport Jan Bols en penningmeester Ruud Smit van TC RUNA ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Samenwerking TC RUNA met Intersport Jan Bols Hoogeveen

Jeugd TC RUNA schildert met sportwethouder

Ruinen – TC RUNA combineerde het voorjaarsonderhoud ook dit jaar weer met NL DOET. Een aantal vrijwilligers had zich aangemeld om de handen uit de mouwen te steken. De jeugd van TC RUNA heeft samen met sportwethouder Jan van ’t Zand de kleedkamers van een nieuw fris kleurtje voorzien. Ook werd het tennispark weer klaar gemaakt voor het nieuwe tennisseizoen. Trainster Anita Bos is super trots dat TC RUNA met maar liefst 71 jeugdspelers een van de grootste deelnemers is in KNLTB Voorjaarscompetitie voor de jeugd. De komende weken wordt het dan ook weer lekker druk en gezellig op het Tennispark van TC RUNA aan de Neuzendijk in Ruinen.

2016_NL Doet - TC RUNA

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jeugd TC RUNA schildert met sportwethouder

TC Runa jeugd kampioen in najaarscompetitie

Ruinen Het jeugdteam TC RUNA 1 (11-14 jaar) bestaande uit Rosanne Luning, Suze Brock Mike Stoel en Thomas Oosterbrink zijn er weer in geslaagd hun kampioenstitel te prolongeren. Deze najaarscompetitie voor de 4e keer. Het team werd door de jeugdcommissie van TC RUNA in het zonnetje gezet met een medaille en kinderchampagne. Hoewel het team ongeslagen kampioen was werd in Dedemsvaart slecht 1 punt laten liggen. Een mooie prestatie aldus voorzitter Eduard Lijster. Door onze brede en enthousiaste jeugdafdeling (meer dan 100 jeugdleden) is dit seizoen weer flink getraind  en het is prachtig om te zien dat onze jeugdleden ook buiten de trainingen om regelmatig op ons tennispark van de partij zijn. Dat geeft reuring  op ons mooie park en vertrouwen voor de toekomst van onze verenging.

TC RUNA 1 jeugd 11-14 jaar

Geplaatst in TC Runa nieuws | Reacties uitgeschakeld voor TC Runa jeugd kampioen in najaarscompetitie

TC Runa MIX Team Zondag kampioen!

Ruinen Het TC RUNA mix team zondag ging de laatste speeldag met een missie op pad. Alle wedstrijden winnen dan zijn we kampioen.

Het team speelt voor het 2e seizoen mee in de competitie en heeft de lat hoog gelegd. Met een spannende laatste wedstrijd in de Dames dubbel welke middels een 3 setter is binnen gehaald. Is ook het laatste winstpunt een feit. Het team bestaat uit: Hans Brand, Luuk Brock, Jan Lubbinge,, Therese Morsink, Jennie Mulder en Janet Wormgoor. Jennie heeft door  een blessure niet kunnen spelen. Het team heeft ondersteuning gehad van Monique Lijster, Linda Lubbinge en Wessel Steenbergen.

TC RUNA mixteam zondag

Geplaatst in TC Runa nieuws | Reacties uitgeschakeld voor TC Runa MIX Team Zondag kampioen!

TC Runa/Outdoor heren 1 kampioen

Ruinen De TC RUNA/Outdoor Heren 1 team uitkomende in de zaterdag competitie mogen zich wederom kampioen noemen. Het team bestaat uit: Bas Boverhof, Wilfred Hut, Simon Jansen, Marnick Pinksterhuis en Gilbert Tode. De heren promoveren volgend jaar naar de 2e klasse. TC RUNA voorzitter Eduard Lijster feliciteert de heren wederom en wenst ze veel succes in de 2e klasse. Ook is de voorzitter blij met het feit dat er steeds meer leden deelnemen aan de voor en najaarscompetitie. Dit najaar zelfs met 10 teams waarvan er maar liefst 5 met de kampioenstitel terug naar Ruinen kwamen. Dat TC Runa een bloeiende verenging is blijkt ook maar weer uit de deelname aan de woensdagavond Intechneau wintercompetitie waar deze winter maar liefst 65 leden deelnemen. Hierdoor  wordt er wekelijks fanatiek gestreden in de 5 poules en is het na afloop gezellig in het clubhuis.

TC RUNA Outdoor Heren 1

Geplaatst in TC Runa nieuws | Reacties uitgeschakeld voor TC Runa/Outdoor heren 1 kampioen

TC Runa mixteam kampioen!

RuinenHet TC RUNA zaterdag mix team bestaande uit: Bert Beekman, Bert Wiekema, Erik Liezen, Brigit Bouwmeester en Ine Smit heeft de najaarscompetitie succesvol afgesloten. De spanning bleef bewaard tot de laatste wedstrijd maar de toppers uit Ruinen hielden het hoofd koel en versloegen in de laatste wedstrijd TC Dedemsvaart met 3-1

TC RUNA zaterdag mix team

Geplaatst in TC Runa nieuws | Reacties uitgeschakeld voor TC Runa mixteam kampioen!

TC Runa dames voor de 5e keer kampioen!

Ruinen Voor de TC RUNA Dames uitkomende in de donderdag competitie spelend in de hoofdklasse wordt het bijna een gewoonte om met de titel aan de haal te gaan. Dit jaar waren zij echter afhankelijk van de laatste competitie dag om af te wachten of het dit jaar ook ging lukken. En het is wederom gelukt. Het Dames team bestaat uit; Deeltje Boxma, Helma Burmeister, Tamar Burmeister, Jose van Gijn, Amber Schraa en Mieke Strijker. De dames werden wederom in het zonnetje gezet.

TC RUNA dames donderdag

Geplaatst in TC Runa nieuws | Reacties uitgeschakeld voor TC Runa dames voor de 5e keer kampioen!

Jeugd TC RUNA klaar voor Najaarscompetitie

Ruinen – Afgelopen vrijdag werden de jeugdteams van TC RUNA door shirtsponsors RL Infra, van Haaster en Ruud Smit Interim en Advies in het nieuw gestoken.  De komende Najaarscompetitie start TC RUNA met  28 spelers in 5 teams in de categorie twaalf jaar en ouder. “Een absoluut record voor de sportieve tennisclub met ambitie”  aldus Jeugdcie voorzitter Marjan Kuilman. De afgelopen jaren werden er al mooie successen behaald door de pupillen van trainster Anita Bos. De groep 12 jaar en ouder is nu zo groot dat er ook gezocht moest worden naar nieuwe kleding   en al snel werd een aantal lokale ondernemers bereid gevonden de ambities van de jeugd te steunen. Het komende najaar wordt er in 7 competitieronden gestreden om de titels in verschillende klassen. Voorzitter Eduard Lijster is trots op de jeugdafdeling van TC RUNA.  Het geeft veel voldoening dat jonge kinderen uit het dorp de weg naar de tennisbaan weten te vinden en dat de categorie 12+ door het enthousiasme van  onze trainster in grote getale  meedoen aan de  Najaarscompetitie.

20150911_sponsorshirts TC Runa

Geplaatst in TC Runa nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Jeugd TC RUNA klaar voor Najaarscompetitie